Velykinės nuolaidos: Mažiausiai 30% nuolaida visam* >

LED akcentiniai šviestuvai

Ant paviršių tvirtinami kryptiniai LED šviestuvai, pasirinkti specialiai jums

Parduotuvėje lempairsviesa rasite įvairių formų ir dydžių ant paviršių montuojamų kryptinių LED šviestuvų. Žemyn šviečiantys LED šviestuvai yra puikus pagrindinis apšvietimas jūsų virtuvei, svetainei ir miegamajam. Raskite tobulą ant paviršiaus montuojamą LED kryptinį šviestuvą ir taupiai apšvieskite savo patalpas!

LED akcentiniai šviestuvai
11 prekės
Filtrai
Set Descending Direction
  1. Šiuolaikinė-bėgių-sistema-juoda-su-4-dėmėmis-3-fazių---Liniuotė
    Šiuolaikinė bėgių sistema juoda su 4 dėmėmis 3 fazių - Liniuotė
    839,00 € 389,00 €
    Stock Available IconTurime Order today before 20:00, shipped today !
    • Nemokamas pristatymas nuo 99 €
    • 30 dienų grąžinimo politika
  2. LED-3-fazių-takelių-taškinis-juodas-15W-2700K-su-AR111--Expert
    LED 3 fazių takelių taškinis juodas 15W 2700K su AR111- Expert
    F
    109,00 € 52,95 €
    Stock Available IconTurime Order today before 20:00, shipped today !
11 prekės
Filtrai
Set Descending Direction

Ant paviršiaus tvirtinami LED kryptiniai šviestuvai kiekvienam interjerui

lempairsviesa rasite įvairių stilių ant paviršių tvirtinamų LED kryptinių šviestuvų. Yra gražių medinių ant paviršiaus tvirtinamų kryptinių šviestuvų ir minimalistinių šiuolaikiškų ant paviršių montuojamų kryptinių šviestuvų. Šių kryptiniai šviestuvai yra puikus pagrindinis jūsų interjero apšvietimas, dažniausiai juos galima sukioti ir reguliuoti. Pavyzdžiui, ant paviršiaus tvirtinami LED kryptiniai šviestuvai puikiai tinka tinkamai apšviesti tam tikras namų dalis, kad ir paveikslą ar virtuvinį stalą. Vis dar ieškote, kurie žemyn šviečiantys LED šviestuvai puikiai derėtų prie jūsų interjero? Tai pažvelkite į mūsų įmontuojamus kryptinius šviestuvus ir visus LED kryptinius šviestuvus.

Žemyn šviečiantys LED šviestuvai: tvarus pasirinkimas

Ant paviršių montuojami kryptiniai LED šviestuvai pasižymi patvarumu. Ant paviršių montuojami kryptiniai LED šviestuvai ilgai tarnauja ir jiems reikia mažai elektros. Kadangi ant paviršių montuojami kryptiniai LED šviestuvai (su LED) dažnai tampa pagrindiniu jūsų interjero apšvietimu, kryptinių LED šviestuvų nesinori dažnai keisti. Todėl rinkitės ilgaamžį ant paviršiaus montuojamą kryptinį LED šviestuvą. Juos taip pat galima gražiai priderinti prie lubinių kryptinių LED šviestuvų. Atraskite tobulus ant lubų tvirtinamus LED šviestuvus, kuriuos siūlo lempairsviesa.

Reikia pagalbos renkantis ant paviršiaus montuojamą kryptinį LED šviestuvą?

Pasirinkti tinkamus pagrindinius kryptinius šviestuvus gali būti sudėtinga. Todėl mūsų klientų aptarnavimo komanda visada pasiruošusi atsakyti į visus jūsų klausimus apie ant paviršiaus montuojamus kryptinius LED šviestuvus. Nedvejodami susisiekite su mumis ir kartu rasime tobulą paviršiuje montuojamą kryptinį LED šviestuvą, tinkantį jūsų interjerui!

new